Complete

Behandelingen

Je voeten, ze dragen je de hele dag overal naar toe. Daarmee vraag je nogal wat van ze. Zaak om je voeten dus goed te verzorgen. Door het dragen van te krappe schoenen, veel op blote voeten lopen en door douchen in openbare gelegenheden kun je heel wat voetproblemen oplopen. Tijd om je voeten eens een voetverzorging te geven met de complete pedicure behandeling van FensZorgPedicure. De behandeling duurt 60 minuten. Zo heb ik alle tijd voor een persoonlijke aanpak.

De voetpedicure: een weldaad voor je voeten

Vaak worden ze vergeten, je voeten. Ze zitten de hele dag opgeborgen in je schoenen. Anders dan je handen, zie je ze dus de hele dag niet. Toch zijn ze dagelijks voor je aan het werk. Ze brengen je van A naar B, staan voor je in de wachtrij en nemen de treden van de trap. Als je dus last krijgt van je voeten, is dat vaak heel oncomfortabel. Dat los je doorgaans eenvoudig op: laat je voeten verzorgen door de ervaren voetpedicure.

Geef je voeten nieuwe energie

Aan het einde van de dag kunnen je voeten soms echt moe aanvoelen of zelfs pijn doen. Een heerlijk ontspannen voetmassage is dan ook onderdeel van de complete pedicure behandeling van FensZorgPedicure. Door de massage verdwijnt stress en pijn uit je voeten. Maar ook bijvoorbeeld pijn in je rug, je hoofd en je buik kan door een goede voetmassage verminderen. Oosterse geneeswijzen vertellen ons immers dat je voeten weerspiegelen wat er in je lichaam gebeurt. Je zult merken dat je na de complete pedicure behandeling weer ontspannen en fris de deur bij mij uitgaat.

Eeltvorming professioneel verwijderen

Heb je veel last van eeltvorming op je voeten? Bijvoorbeeld in de loop van de zomer, als je veel op blote voeten hebt gelopen? Tijd om dat tijdig weg te laten halen met de complete pedicure behandeling van Fens Zorg en Pedicure. Die vervelende eeltplekken maken immers ’s winters je panty’s in een mum van tijd stuk. En in de dichte winterschoenen veroorzaken ze vaak vervelende drukpunten. Vergeet niet ook aan het begin van de zomer het resterende eelt van je voeten te laten verwijderen. Want in de open zomerschoenen ogen die eeltplekken niet erg fraai. Bovendien kan eelt barstjes veroorzaken, wat kan leiden tot pijnlijke eeltkloven.

Praktijk

Fens ZorgPedicure

Mijn praktijk is gevestigd in het Zeeuwse Goes. Zoek je dus een goede pedicure in Zeeland en woon je in de buurt van Goes? Kom dan eens bij mij langs voor een professionele voetbehandeling. Ik bied behandelingen aan voor het verwijderen van likdoorns, eeltplekken, het behandelen van ingegroeide teennagels, eeltkloven en kalk-/schimmelnagels.

Maak je eerste afspraak

Via de online agenda bepaal je zelf wanneer je langs wilt komen

Cliënten stop

Wegens toenemende drukte hanteren wij op dit moment een cliënten stop