Fantastische

Gellak

Perfect gelakte teennagels met gellak.
Wie wil dat niet? Gelakte teennagels die de hele vakantie meegaan! Mooie hoogglanzende gelakte teennagels die nauwelijks kunnen beschadigen. Het kan bij FensZorgPedicure uit Goes. De gellak is een semi-permanente lak die ik aanbreng op je teennagels. De gellak wordt uitgehard met behulp van een UV-lamp. Zo komt er een sterke toplaag op de nagels. Deze zijn met een groot scala aan kleuren in de gewenste tint af te lakken.

Perfect gelakte nagels

Weg met de doffe, afbladderende en beschadigde nagellak op je tenen. Gewone nagellak moet je om de paar dagen eraf boenen. Vervolgens opnieuw aanbrengen, en dat met de nodige droogtijd. Omdat de teennagels veel minder snel groeien dan de nagels van de handen kan deze gellak voor de teennagels er 4 tot 6 weken perfect op blijven zitten. De gellak is sterk en blijft mooi glanzen. Je hebt er geen omkijken naar.

Ben je sowieso toe aan een goede voetverzorging? Heb je last van veel eelt, likdoorns of schimmelnagels? Plan dan eens een afspraak in Goes. Dan vertel ik je meteen alles over de nieuwe gellak. 

Prijslijst

Gellak: € 28,00
Afhalen + aanbrengen nieuwe gellak: € 36,00
Gellak alleen afhalen: € 7,50
Pedicure en gellak teennagels: € 54,00
Pedicure afhalen gellak: € 59,50

Praktijk

Fens ZorgPedicure

Mijn praktijk is gevestigd in het Zeeuwse Goes. Zoek je dus een goede pedicure in Zeeland en woon je in de buurt van Goes? Kom dan eens bij mij langs voor een professionele voetbehandeling. Ik bied behandelingen aan voor het verwijderen van likdoorns, eeltplekken, het behandelen van ingegroeide teennagels, eeltkloven en kalk-/schimmelnagels.

Maak je eerste afspraak

Via de online agenda bepaal je zelf wanneer je langs wilt komen

Cliënten stop

Wegens toenemende drukte hanteren wij op dit moment een cliënten stop