Fens ZorgPedicure

Over ons

Mijn praktijk is gevestigd in het Zeeuwse Goes. Zoek je dus een goede pedicure in Zeeland en woon je in de buurt van Goes? Kom dan eens bij mij langs voor een professionele voetbehandeling. Ik bied behandelingen aan voor het verwijderen van likdoorns, eeltplekken, het behandelen van ingegroeide teennagels, eeltkloven en kalk-/schimmelnagels.

De voetpedicure: een weldaad voor je voeten

Vaak worden ze vergeten, je voeten. Ze zitten de hele dag opgeborgen in je schoenen. Anders dan je handen, zie je ze dus de hele dag niet. Toch zijn ze dagelijks voor je aan het werk. Ze brengen je van A naar B, staan voor je in de wachtrij en nemen de treden van de trap. Als je dus last krijgt van je voeten, is dat vaak heel oncomfortabel. Dat los je doorgaans eenvoudig op: laat je voeten verzorgen door de ervaren voetpedicure.

Aan het einde van de dag kunnen je voeten soms echt moe aanvoelen of zelfs pijn doen. Een heerlijk ontspannen voetmassage is dan ook onderdeel van de complete pedicure behandeling van Fens Zorg Pedicure. Door de massage verdwijnt stress en pijn uit je voeten. Maar ook bijvoorbeeld pijn in je rug, je hoofd en je buik kan door een goede voetmassage verminderen. Oosterse geneeswijzen vertellen ons immers dat je voeten weerspiegelen wat er in je lichaam gebeurt. Je zult merken dat je na de complete pedicure behandeling weer ontspannen en fris de deur bij mij uitgaat.

Maak je eerste afspraak

Via de online agenda bepaal je zelf wanneer je langs wilt komen

Cliënten stop

Wegens toenemende drukte hanteren wij op dit moment een cliënten stop