Volledige

Behandelingen

Onze voeten vormen de basis van ons lichaam. Pijnlijke voeten veroorzaken ook nek-, knie- of rugklachten, dus is een goede voetverzorging geen overbodige luxe. Het bezorgt u dan ook een zalig en licht gevoel na de pedicure!

Een goede voetverzorging begint thuis

Je kunt zelf al heel veel doen om je voeten goed te verzorgen. Een goede voetverzorging is erg belangrijk. Met de juiste producten van Fens Zorg Pedicure uit Goes zul je merken dat je minder voetproblemen oploopt. Houd je nagels kort en verzorg ze regelmatig. Draag goed passende schoenen en wissel regelmatig van schoenen.

Het is sowieso goed om je voeten preventief te laten verzorgen door de pedicure. Ik zie soms bepaalde problemen van tevoren aankomen. Dan kunnen we samen een plan voor jouw voetverzorgingopstellen om die problemen (verder) te voorkomen. Want hoe sneller je erbij bent, hoe eerder het voorkomen wordt of verholpen is. Met mijn jarenlange ervaring in de zorg als verzorgende IG en wondverzorgende kijk ik net wat verder naar wat je voeten nodig hebben.

Eelt
verwijderen

Heb je veel last van eeltvorming op je voeten? Bijvoorbeeld in de loop van de zomer, als je veel op blote voeten hebt gelopen? Tijd om dat tijdig weg te laten halen door Fens Zorgpedicure.

Likdoorn verwijderen

Heb je last van likdoorns? Die vervelende eeltophopingen op één of meerdere tenen. Ik help je er snel vanaf. Likdoorns herken je aan sterke, ronde eeltvorming op één of meerdere tenen.

Kloven verwijderen

Soms kan het eelt kloven en barsten gaan vertonen. Vaak treedt dit op aan de hiel en is het erg pijnlijk. Deze kloven kunnen zelfs gaan bloeden en ontsteken. De oorzaak is dat het eelt erg droog is. 

Schimmelnagel behandelen

Kalknagels zijn vaak hardnekkig en erg ontsierend. Vooral in de zomer, als we met open schoenen lopen. Vaak heb je zelf al van alles geprobeerd, maar lijkt niets echt te helpen tegen de kalk-/schimmelnagels.

Praktijk

Fens ZorgPedicure

Mijn praktijk is gevestigd in het Zeeuwse Goes. Zoek je dus een goede pedicure in Zeeland en woon je in de buurt van Goes? Kom dan eens bij mij langs voor een professionele voetbehandeling. Ik bied behandelingen aan voor het verwijderen van likdoorns, eeltplekken, het behandelen van ingegroeide teennagels, eeltkloven en kalk-/schimmelnagels.

Maak je eerste afspraak

Via de online agenda bepaal je zelf wanneer je langs wilt komen